Alves is klaar met onzin, Badstuber juicht maar weet niet hoe

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Alves is klaar met onzin, Badstuber juicht maar weet niet hoe

'Geloof je echt wat ze zeggen?'
• Dani Alves is helemaal klaar met alle transfergeruchten. Woensdag meldde Marca dat de Braziliaanse rechtsback een contract heeft getekend met Paris Saint-Germain. Via een post op zijn Instagram-account liet de Barcelona-verdediger enkele oude covers van kranten zien waarop transfergeruchten stonden over Real Madrid en Chelsea met een tekst waarin hij alle geruchten voor onzin uitmaakte. 'Geloof je echt wat ze zeggen? Ik word nogal moe van alle geruchten en alle onzin. Ik hou van deze club.'

'Ik wist niet hoe ik moest juichen'
• Holger Badstuber maakte tijdens de achtste finale van de Champions League zijn allereerste doelpunt op Europees niveau. In de kwartfinale tegen Shakhtar Donetsk maakte Badstuber de 3-0 voor Bayern München. Van blijdschap wist hij niet hoe hij moest reageren. 'Het gevoel was echt geweldig. Ik scoor al niet vaak, maar ik wist nu niet eens hoe ik moest juichen.'

Enner Valencia is in het zestienmetergebied al niet de handigste met maar vier doelpunten in 25 optredens voor West Ham United. De aanvaller blijkt in de keuken ook niet zo goed uit de voeten te kunnen. Hij liet een theekopje vallen, waarna hij in een van de scherven stapte. De wond die de Ecuadoriaanse spits hieraan overhield was zo ernstig, dat hij direct naar de eerste hulp moest worden gebracht. Tot overmaat van ramp ontbreekt Valencia zaterdag mogelijk in de derby tegen Arsenal.

• Woensdagavond werd Chelsea uitgeschakeld door Paris Saint-Germain in de Champions League. In de tweede helft van de verlenging kopte Thiago Silva de 2-2 tegen de touwen. Waar John Terry en Gary Cahill echter mee bezig waren, is maar de vraag. Ze stonden elkaar te dekken en lieten op die manier de Braziliaan helemaal vrij staan.

• Björn Kuipers heeft misschien een toekomst als pokerspeler. Mario Melchiot, voormalig Chelsea-speler, was gisteren vol verbazing over het optreden van Kuipers. De scheidsrechter had zijn handen vol tijdens de Champions League-wedstrijd van Chelsea tegen Paris Saint-Germain en strooide met kaarten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.