Almere City FC beloont De Gier voor huidige successen

Reacties

Jack de Gier is ook volgend seizoen trainer van Almere City FC. De club uit de Jupiler League heeft de optie tot medio 2017 in zijn contract gelicht.

Almere City FC beloont De Gier voor huidige successen

De 47-jarige De Gier volgde eind december de ontslagen Maarten Stekelenburg op in Flevoland. Aan de hand van De Gier verliet Almere de kelder van de Jupiler League. Sterker nog, door de zege (1-0) op Sparta Rotterdam van afgelopen maandag staat de club na vier wedstrijden bovenaan in de vierde periode.

'Ik heb hier de kans gekregen om als hoofdcoach in het betaald voetbal werkzaam te zijn en ben daar heel dankbaar voor', laat De Gier weten op de clubsite. 'Wanneer je werkwijze vervolgens aanslaat en de club aangeeft mijn verbintenis te willen verlengen, is dat natuurlijk ontzettend mooi.'

De Gier behaalde in 2013 zijn diploma Coach Betaald Voetbal en was tot de winterstop werkzaam als hoofdcoach van de beloften van NEC en hoofdcoach van het Amsterdamse OSV, dat uitkomt in de derde klasse. Tevens was hij in het seizoen 2013/14 assistent-trainer bij NEC aan de zijde van Anton Janssen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.