Alleen reserves Oranje verschijnen op trainingsveld Katwijk

Bondscoach Louis van Gaal heeft zondagmiddag met de reserves van het Nederlands elftal getraind op het veld van Quick Boys in Katwijk. Onder hen ook Stijn Schaars.

Alleen reserves Oranje verschijnen op trainingsveld Katwijk

Van de elf basisspelers die zaterdag speelden tegen Japan (2-2) verscheen alleen doelman Jasper Cillessen op het trainingsveld. De andere tien basisklanten gingen in Hotel Huis ter Duin in de sportzaal aan het werk.

Doordat Jetro Willems en Bruno Martins Indi met blessures moesten afhaken, stonden er slechts elf spelers op het veld. Schaars raakte zaterdag tijdens de warming-up voor het duel met Japan nog lichtgeblesseerd aan zijn enkel, maar kon zondag volledig meetrainen. Zodoende is hij wel fit voor het duel met Colombia van dinsdag.

Patrick van Aanholt, die als vervanger werd opgeroepen, trainde nog niet mee. Hij meldt zich zondagmiddag voor het eerst in het trainingskamp. Maandag verschijnt hij voor het eerst op het trainingsveld.

Overigens is de terugtocht van Oranje, van Maastricht naar Noordwijk, met de bus gegaan. Aanvankelijk was gekozen voor het vliegtuig, maar vanwege mist in Maastricht ging dat niet door. Oranje speelde zaterdag tegen Japan in het Belgische Genk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen