Allardyce neemt Antonio op in eerste selectie

Reacties

Michail Antonio is de opvallendste naam in de eerste selectie van bondscoach Sam Allardyce van Engeland. De speler van West Ham United wordt daarmee beloond voor zijn goede seizoenstart.

Allardyce neemt Antonio op in eerste selectie

Zondag maakte de 26-jarige Antonio, die nooit eerder werd opgeroepen, nog de enige treffer van de Londenaren op bezoek bij Manchester City (3-1 verlies). Antonio heeft dit seizoen gespeeld als rechtsback en op het middenveld.

Ook Danny Drinkwater van Leicester City, die niet werd geselecteerd voor het EK, mag zich opmaken voor de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Slowakije op zondag 4 september. Joe Hart is gewoon opgeroepen, al is de doelman zijn basisplaats bij Manchester City kwijt sinds de komst van Pep Guardiola. Ross Barkley (Everton) schittert door afwezigheid.

De aanvallers in de selectie zijn Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Liverpool) en Jamie Vardy (Leicester City). Wayne Rooney (Manchester United) staat bij de middenvelders. Luke Shaw (Manchester United) en Phil Jagielka (Everton) keren terug na blessureleed.

Op het EK strandde Engeland in de achtste finale tegen IJsland, hetgeen bondscoach Roy Hodgson zijn baan kostte. In de kwalificatiereeks voor het WK stuit Engeland verder nog op Schotland, Slovenië, Litouwen en Malta. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het eindtoernooi in Rusland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.