Ajax-talenten mogen zich bewijzen in Oostenrijk

Reacties

Tijdens het trainingskamp dat Ajax deze week heeft belegd in Oostenrijk krijgt een handvol talenten de kans zichzelf in de kijker te spelen bij de ploeg van trainer Frank de Boer.

Ajax-talenten mogen zich bewijzen in Oostenrijk

Het mooiste doelpunt vanochtend tijdens de afsluitende partij op de training kwam van Vaclav Cerny (foto). De zeventienjarige aanvaller veroverde de bal en verschalkte doelman Andre Onana met een bekeken lob. Het leverde applaus op van zijn ploeggenoten. De behendige Tsjechische vleugelaanvaller begint aan zijn tweede seizoen in Amsterdam en geldt als een grote belofte.

In Neustift mag hij deze week, net als talenten als Sam Hendriks, Mauro Savastano, Donny van de Beek, Robert Muric en Queensy Menig, laten zien hoever hij is in zijn ontwikkeling.

De talenten krijgen onder meer de kans doordat een groep spelers nog vakantie heeft. Zo sluiten de internationals Jasper Cillessen, Joel Veltman, Arek Milik, Lucas Andersen en Viktor Fischer later aan bij de selectie. Nicolai Boilesen is geblesseerd in Amsterdam achtergebleven, terwijl Ricardo Kishna gisteren wegens trieste familieomstandigheden het trainingskamp heeft verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.