Ajax en Nantes hebben transfer Sigthórsson bijna afgerond

Reacties

De transfer van Kolbeinn Sigthórsson van Ajax naar FC Nantes laat niet lang meer op zich wachten. De Franse club bereikte eerder deze week al een akkoord met Ajax over de transfersom van de IJslandse spits, die in Amsterdam nog een eenjarig contract had. De club is er ook met de speler uit en wil hem een dezer dagen presenteren.

Ajax en Nantes hebben transfer Sigthórsson bijna afgerond

Ajax, momenteel op trainingskamp in het Oostenrijkse Neustift, verwacht dat de laatste details elk moment kunnen worden rondgemaakt. De nummer twee van de Eredivisie ontvangt ongeveer drie miljoen euro voor de 25-jarige aanvaller, die in de Amsterdam Arena een wisselvallige periode kende.

De grote vraag rest wie zijn opvolger bij Ajax wordt. Met Arek Milik beschikt trainer Frank de Boer over slechts één volwaardige centrumaanvaller. De Poolse aanvaller stroomt overigens pas volgende week in, aangezien hij eerder deze maand nog interlandverplichtingen had.

Deze week speelt Anwar El Ghazi op de trainingen veelal in de punt van de aanval, terwijl gisteren Sam Hendriks, spits van Jong Ajax, zich als vervanger van Ricardo Kishna bij de selectie voegde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.