Ajax-doelwit Zivkovic: 'Focus me op school en FC Groningen'

Reacties

Richairo Zivkovic baalt stevig van het verlies dat FC Groningen leed op bezoek bij ADO Den Haag. De zeventienjarige aanvaller ging ook in op zijn verwachte transfer naar Ajax.

Ajax-doelwit Zivkovic: 'Focus me op school en FC Groningen'

Ondanks het zesde doelpunt van de jonge spits ging de ploeg van trainer Erwin van de Looi onderuit. Dat gebeurde met tien man na een rode kaart voor Eric Botteghin. 'Heel jammer. Het was voor ons aanhaken of even afhaken en nu hebben we punten laten liggen', beseft de aanvaller het belang van het duel.

Toch maakt Zivkovic zich nog geen zorgen over FC Groningen, ondanks dat de ploeg tot op heden de slechts presterende Eredivisieploeg van 2014 is. 'Wij gaan géén nacompetitie spelen en zeker niet degraderen', zo vertelt hij aan de NOS.

Zivkovic kon nog geen witte rook geven over zijn transfer naar Ajax, hoewel al bekend is dat de clubs er zo goed als uit zijn en de spits een driejarig contract zal gaan ondertekenen. 'Ik laat het zo veel mogelijk links liggen. Ik focus me op school en Groningen zelf. Verder laat ik het aan de clubs om dingen bekend te maken, ik wil daar verder nog niet over praten. Een akkoord is er ook nog niet. Ik blijf gewoon voetballen. Ik hoop natuurlijk dat het binnenkort wel rond is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.