Ajax zonder Viergever tegen Celta de Vigo

Reacties

Ajax moet het donderdagavond in het Europa League-duel met Celta de Vigo stellen zonder Nick Viergever. Daley Sinkgraven en Nemanja Gudelj behoren wél tot de selectie.

Ajax zonder Viergever tegen Celta de Vigo

Viergever heeft spierklachten en komt daarom donderdagavond niet in actie voor de Amsterdammers. Sinkgraven ontbrak zaterdag in het duel met Excelsior (1-0) met een voetblessure, maar trainde dinsdag weer mee en is fit. Gudelj was tegen de Rotterdammers ziek, maar is opgeknapt.

In de selectie van Ajax heeft trainer Peter Bosz ook geen plekje ingeruimd voor jongelingen Abdelhak Nouri en Donny van de Beek. Ook de verbannen Anwar El Ghazi ontbreekt.

De aftrap is donderdagavond om 21.05 uur. Bij winst plaatst Ajax zich voor de volgende ronde van de Europa League. Twee weken geleden eindigde de ontmoeting tussen Celta de Vigo en Ajax in Spanje in 2-2.

De volledige selectie van Ajax voor het duel met Celta de Vigo:

Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Andre Onana, Kasper Dolberg, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.