Ajax voegt zich bij rijtje belangstellenden voor Chadli

Hoewel Ajax zich nog niet officieel heeft gemeld bij FC Twente volgen de Amsterdammers Nacer Chadli (23) nauwlettend. De Belgische middenvelder annex aanvaller past volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars goed bij de speelstijl van de kampioen.

Ajax voegt zich bij rijtje belangstellenden voor Chadli

'We zijn geïnteresseerd. Dat klopt', bevestigt Overmars in De Telegraaf. 'Chadli past goed bij ons.'

Ajax is niet de enige club die Chadli graag wil overnemen. De Europese topclubs Borussia Dortmund en Juventus zijn ook gecharmeerd van de technicus.

Er is FC Twente veel aan gelegen de elfvoudig international te verkopen. Zijn contract loopt medio 2014 af, waardoor een transfer de Tukkers nu nog zou verzekeren van inkomsten.

Chadli speelde in zijn derde seizoen voor FC Twente, daarvoor kwam hij uit voor AGOVV Apeldoorn, mede door aanhoudend blessureleed slechts 22 competitiewedstrijden in de reguliere competitie. Daarin was hij wel liefst tien keer trefzeker.

Met Twente is Chadli momenteel nog in de race om een Europa League-ticket. In het tweeluik met FC Groningen was hij in twee duels één keer trefzeker, waardoor donderdag en zondag een cruciaal tweeluik met FC Utrecht wacht.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen