Ajax verwacht topaankoop Neres snel in Amsterdam

Reacties

Ajax heeft goede hoop dat David Neres zich eind deze week in Amsterdam meldt. De aanvaller is momenteel in Brazilië om het nodige papierwerk in orde te maken.

Ajax verwacht topaankoop Neres snel in Amsterdam

Wanneer de papieren in orde zijn, is de verwachting dat Neres snel over een werkvergunning kan beschikken. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de twaalf miljoen euro kostende rechtsbuiten ook daadwerkelijk zal aansluiten bij de training van het eerste elftal.

'Hij heeft veel doorgroeimogelijkheden, dat heeft Van der Zee goed gezien. Knap dat Marc Overmars hem nu heeft weten te halen, al is er wel een pittig bedrag betaald. Maar Neres heeft de potentie om door te groeien tot de top en dan brengt hij nog veel meer geld op', zei meesterscout Piet de Visser eerder over Neres tegen VI.

Ajax nam Neres eind januari over van São Paulo. De negentienjarige vleugelspits werd na Miralem Sulejmani de duurste aankoop ooit van de huidige nummer twee van de Eredivisie. Met Neres krijgt trainer Peter Bosz een extra optie op de flanken, waar hij al kan beschikken over Bertrand Traoré, Justin Kluivert, Amin Younes en Vaclav Cerny.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.