Briljante assist Neres niet voldoende voor Brazilië Onder-20

Reacties

David Neres is er in zijn eerste wedstrijd sinds het afronden van zijn transfer naar Ajax niet in geslaagd Brazilië Onder-20 naar een zege te leiden op het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor spelers onder twintig jaar in Ecuador.

Briljante assist Neres niet voldoende voor Brazilië Onder-20

De beloften van de Seleçao gingen in de finalegroep met 2-1 onderuit tegen Uruguay, dat na twee speelrondes de leiding neemt met zes punten. Brazilië staat op één punt.

Neres, voor wie Ajax twaalf miljoen euro overmaakte aan São Paulo, stond met een fraaie assist aan de basis van de openingstreffer van Guilherme Arana.

Rodrigo Amaral herstelde de balans na een uur spelen en in de blessuretijd maakte Matías Viña de winnende treffer namens Uruguay. Neres was voor rust een van de uitblinkers bij Brazilië Onder-20, maar kon zich na de hervatting minder onderscheiden, ook omdat zijn team in ondertal kwam te spelen door een rode kaart van Lucas de Souza Cunha. Vlak voor het laatste fluitsignaal werd ook Lyanco nog van het veld gestuurd.

De komende wedstrijd van Brazilië Onder-20 is in de nacht van zondag op maandag tegen Venezuela. Na het toernooi zal Neres zich melden in Amsterdam.

De assist van Neres:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.