Ajax verlengt contract met Veltman en Klaassen

Reacties

Onder het nieuwe contract van Davy Klaassen (21) en Joël Veltman (22) ontbreken alleen de handtekeningen. De twee dit seizoen definitief doorgebroken Ajacieden zijn niet de enigen die langer door willen met Ajax.

Ajax verlengt contract met Veltman en Klaassen

Al langer is bekend dat Veltman en Klaassen wilden blijven bij Ajax en dat de club ook de intentie had met hen door te gaan. Ook Stefano Denswil (20) komt in aanmerking om zijn medio 2015 lopende verbintenis te verlengen. Klaassen en Veltman stonden nog tot 2016 en 2017 onder contract en zijn akkoord over een nieuwe verbintenis tot medio 2018.

Ook met rechtsback Ricardo van Rhijn is Ajax nagenoeg akkoord over een langer verblijf. Ook zijn contract zou in 2015 aflopen.

Wat het keepersbestand betreft zal Jasper Cillessen door zijn goede seizoen eerste keus blijven. Ajax wil ook met hem kijken naar zijn tot 2016 lopende contract, zoals al langer bekend is dat derde doelman Mickey van der Hart eveneens in aanmerking komt voor een nieuw contract. Ajax is bereid mee te denken met Kenneth Vermeer, die onlangs aangaf te willen vertrekken als hij tweede keus blijft in Amsterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.