Ajax met jongelingen en nieuwkomers op trainingskamp

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft Mauro Savastano en Vaclav Cerny op de spelerslijst voor het trainingskamp in Oostenrijk gezet. Ook Donny van de Beek en Robert Muric behoren tot de 23-koppige selectie waarmee de Amsterdammers maandag afreizen.

Ajax met jongelingen en nieuwkomers op trainingskamp

Voor de achttienjarige verdediger Savastano en de zeventienjarige aanvaller Cerny, die beiden al wel eerder meetrainden met de hoofdmacht, is het de eerste keer dat zij op trainingskamp gaan met Ajax. Cerny was een half jaar terug ook in beeld om mee te reizen. Hoewel De Boer stelde dat de aanvaller het destijds verdiend had om mee te gaan, nam hij hem toen níét mee. Van de Beek was er in januari al bij toen Ajax in Qatar de tenten opsloeg. Muric gaf daar ook acte de présence.

Ajax zal het zesdaagse verblijf in Oostenrijk besluiten met een oefenwedstrijd tegen Dinamo Moskou. Tijdens het trainingskamp zijn ook de nieuwelingen John Heitinga, Nemanja Gudelj en Mitchell Dijks van de partij. Er ontbreken nog wel de nodige internationals. Zij sluiten in een later stadium van de voorbereiding aan.

De volledige selectie:
Ricardo van Rhijn, Mike van der Hoorn, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Nemanja Gudelj, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Andre Onana, Thulani Serero, Nick Viergever, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Mickey van der Hart, Mauro Savastano, Donny van de Beek, Robert Muric, Queensy Menig en Vaclav Cerny.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.