Ajax hoorde nog niets van Inter en Milan over El Ghazi

Reacties

De belangstelling van AC Milan en Internazionale voor Anwar El Ghazi (20) heeft nog niet tot contact met Ajax geleid. De Amsterdammers eisen de hoofdprijs voor de aanvaller.

Ajax hoorde nog niets van Inter en Milan over El Ghazi

Italiaanse media maakten gisteren melding van een persoonlijk akkoord over een vierjarig contract tussen Milan en de aanvaller van Ajax, maar dat werd meteen ontkracht door zijn zaakwaarnemer en zus, Nabilia El Ghazi. Directeur spelersbeleid Marc Overmars liet weten dat Milan en ook Inter zich bij Ajax überhaupt niet hadden gemeld.

De Milanese clubs zullen diep in de buidel moeten tasten als ze de interesse willen concretiseren. Ajax stelt zich, met tachtig miljoen euro in kas, op het standpunt dat belangrijke spelers alleen voor de hoofdprijs mogen vertrekken. Daar kan in elk geval het door schulden geplaagde AC Milan niet aan voldoen. Volgens de Italiaanse tv-zender Sportmediaset denkt de club tegen een transfersom van zeven miljoen euro plus bonussen zaken te kunnen doen.

Eerder deze week bevestigde directeur Adriano Galliani de interesse in El Ghazi, wiens contract bij Ajax doorloopt tot medio 2019. Galliani voegde daar aan toe dat Milan eerst spelers moet verkopen wil het de transfermarkt op kunnen. Alessio Cerci lijkt op weg naar Genoa, terwijl Milan hoopt op een vertrek van Luiz Adriano naar Jiangsu Sunin uit China. Milan hoopt ook Stephan El Shaarawy nog te slijten, nadat AS Monaco geen gebruik maakte van de optie tot koop op de huurling.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.