Ajax geeft uitsluitsel: Milik blijft in Amsterdam

Reacties

Arek Milik vertrekt deze transferperiode niet bij Ajax. Dat heeft de club in samenspraak met de spits en zijn management afgesproken, melden de Amsterdammers in een statement.

Ajax geeft uitsluitsel: Milik blijft in Amsterdam

'Het technisch hart van Ajax en trainer Peter Bosz hechten veel waarde aan het behouden van de topscorer van het afgelopen seizoen. Mocht een club zich formeel bij Ajax melden voor Milik dan zal geen medewerking worden verleend aan een tussentijdse overgang', is Ajax duidelijk.

De 22-jarige Milik werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Ajax leek daar ook voor open te staan en polste Klaas-Jan Huntelaar zelfs voor een terugkeer, maar uiteindelijk heeft de club besloten om door te gaan met Milik. Dat ondanks de vele nadrukkelijke belangstelling van verschillende buitenlandse clubs voor de goalgetter, meldt Ajax.

Op dit moment geniet Milik na zijn EK-deelname met Polen nog van een vakantie. Op vrijdag 22 juli meldt de aanvaller zich weer bij Ajax. Het contract van Milik, vorig seizoen goed voor 21 doelpunten in de Eredivisie, loopt in Amsterdam door tot medio 2019.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.