Ajax laat Milik niet zomaar gaan

Reacties

In de Italiaanse media was het vanochtend onderwerp van gesprek: de overgang van Arek Milik naar Napoli. De Italiaanse topclub is een van de clubs, die de Poolse spits al langere tijd volgen. Toch spreekt Ajax tegen dat een transfer op dit moment al dichtbij is.

Ajax laat Milik niet zomaar gaan

De 22-jarige spits was tot afgelopen week actief op het EK met Polen, en geniet momenteel van een vakantie in Italië. Aangezien hij in de nadrukkelijke belangstelling staat van Napoli, wordt er al concreet over een transfer gesproken. Zover is het volgens Ajax op dit moment zeker nog niet.

'Op dit moment is een vertrek van Milik niet aan de orde', zegt directeur spelerszaken Marc Overmars. 'Wie zegt dat hij weg wil? Misschien wil hij wel blijven, en wij willen niet zomaar van hem af. Meer kunnen we er niet over kwijt.'

Milik heeft tijdens het EK zichzelf nog meer in de etalage gezet. Daarnaast heeft hij er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een volgende stap. Ajax is op zijn beurt op de achtergrond al langere tijd bezig met alternatieve opties voor de spitspositie, onder wie Klaas-Jan Huntelaar.

Milik heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2019, waardoor Ajax een sterke positie heeft aan de onderhandelingstafel. De Pool was afgelopen seizoen clubtopscorer met 21 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.