Ajax-doelwit beslist wedstrijd in de Ligue 1

Reacties

Georges Mikautadze, die in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax staat, heeft zondag bij misschien zijn laatste wedstrijd voor FC Metz een hoofdrol voor zichzelf opgeëist. De Georgië maakte het enige doelpunt van de wedstrijd van zijn club op bezoek bij Clermont Foot.

Ajax-doelwit beslist wedstrijd in de Ligue 1
© Pro Shots
Clermont
Clermont
0 - 1
Metz
Metz

Dat deed Mikautadze zo'n twintig minuten voor tijd. De aanvaller profiteerde van geklungel achterin bij de thuisploeg. De keeper van Clermont kreeg nog wel een voet tegen zijn poging, maar het schot hobbelde toch het doel in. Omdat er verder niet gescoord was, zou een afscheid er een met een gouden randje zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

VI wist zondagmiddag te melden dat Ajax, Metz en Mikautadze inmiddels in gesprek zijn. Als spits kende hij vorig seizoen een belangrijke rol in de promotie van zijn ploeg, met 23 treffers in de Ligue 2. Op het hoogste niveau is dit zijn tweede goal in drie wedstrijden: vorige week was hij ook trefzeker tegen Olympique Marseille. Die wedstrijd eindigde in 2-2.

Dit verhaal over Mikautadze verscheen vorig jaar op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.