Ajacied Sánchez stelt zich voor: 'Goed met bal aan de voet'

Reacties

Ajax heeft de komst van Davinson Sánchez dinsdag helemaal afgerond. De verdediger, afkomstig van Atlético Nacional uit Colombia, heeft een contract voor vijf seizoenen getekend en verwacht veel van zijn tijd in Amsterdam.

Ajacied Sánchez stelt zich voor: 'Goed met bal aan de voet'

'Dit is een prachtige dag voor mij. Ik ben heel blij dat ik de overstap naar Ajax heb gemaakt. Het is een heel grote club met een prachtige historie. Er hebben hier altijd grote spelers onder contract gestaan. Denk bijvoorbeeld aan Johan Cruijff en Frank Rijkaard. Ajax is in de hele wereld bekend', looft de twintigjarige Sánchez zijn nieuwe werkgever.

Sánchez geldt als één van de grootste talenten van Colombia en hoopt bij Ajax uit te groeien tot een internationale topverdediger. 'Bij Ajax kan ik me verder ontwikkelen. Ik kan hier veel leren en mijn persoonlijke doelen verwezenlijken. Ajax is voor mij de beste club om als speler verder te groeien.'

Over zijn kwaliteiten is de jeugdinternational van Colombia Onder-20 duidelijk: 'Ik ben een temperamentvolle verdediger die graag de bal aan de voet wil hebben. Dat is een van mijn sterke punten.' Na Mateo Casierra is Sánchez al de tweede Colombiaan die Ajax heeft aangetrokken voor komend seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.