'Ajax zet in op Colombiaanse toptalenten en Huntelaar'

Reacties

Ajax maakt werk van de komst van de negentienjarige aanvaller Mateo Casierra. Ook zijn landgenoot Davinson Sánchez is in beeld bij de Amsterdammers.

'Ajax zet in op Colombiaanse toptalenten en Huntelaar'

De Telegraaf meldt dat de interesse voor Casierra zeer serieus is. Ajax zou via een tussenpersoon een bod van vierenhalf miljoen euro hebben uitgebracht op de spits van Deportivo Cali. Casierra (foto) debuteerde al op zijn zeventiende voor de Colombiaanse topclub en heeft inmiddels twaalf doelpunten en 41 competitiewedstrijden achter zijn naam.

De frontman is niet de beoogde directe vervanger voor Arek Milik, die in de belangstelling staat van buitenlandse clubs. Dat is namelijk Schalke 04-aanvaller Klaas-Jan Huntelaar. De routinier gaf vorige week tegenover Voetbal International aan dat hij open staat voor een terugkeer naar Amsterdam.

Sánchez
Daarnaast heeft Ajax zijn oog laten vallen op de verdediger Sánchez, die tegen de drie miljoen euro moet kosten. Hij is net als Casierra negentien jaar oud en debuteerde eveneens op zijn zeventiende als prof. Hij staat onder contract bij Atlético Nacional en staat ook in de belangstelling van Barcelona. Sánchez zag onlangs echter af van een overgang naar Catalonië, omdat hij bij die club in het B-elftal zou moeten beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.