Afscheid Moisander bij Ajax steeds dichterbij

Reacties

Niklas Moisander lijkt bezig aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van Ajax. Zowel speler als club heeft er belang bij dat de 29-jarige aanvoerder in de winterstop voor een andere werkgever kiest.

Afscheid Moisander bij Ajax steeds dichterbij

Het contract van de centrumverdediger loopt na dit seizoen af. ‘Bijtekenen is geen optie’, zegt Søren Lerby, de zaakwaarnemer van de Finse verdediger tegen Voetbal International.

'Voor zowel Ajax als Niklas zou een transfer in de komende winterstop het beste zijn. Dit is een mooi moment in zijn carrière om de stap naar een buitenlandse topcompetitie te maken. En Ajax zou dan een transfersom kunnen incasseren. Er is belangstelling uit Duitsland, Engeland en Italië. In januari gaan we alles op een rijtje zetten.'

Sana
Ook het contract van Tobias Sana loopt na dit seizoen af. Ajax heeft al meerdere transferperiodes tevergeefs geprobeerd de Zweedse aanvaller te verkopen. Komende winter is de laatste kans voor Ajax om nog geld aan hem te verdienen, maar de kans dat dit lukt is klein. Sana kampt met een knieblessure en revalideert op trainingscomplex De Toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.