Advocaat wil bij thuisdebuut in voetsporen Poyet treden

Reacties

Dick Advocaat moet Sunderland in de Premier League houden en gezien het programma moet de manager de Noord-Engelsen ook voor degradatie kunnen behoeden.

Advocaat wil bij thuisdebuut in voetsporen Poyet treden

Zaterdag debuteert Advocaat, die maandag werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Gus Poyet, tijdens het uitduel met West Ham United. Maar na de interlandbreak kan Sunderland pas echt goede zaken doen als Newcastle United en Crystal Palace op bezoek komen.

De eerste wedstrijd van Advocaat in het Stadium of Light is de Tyne-Wear derby tegen het Newcastle United van de Nederlanders Vurnon Anita, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Tim Krul. Poyet beleefde ook zijn thuisdebuut tegen The Magpies en won, zoals hij ook de andere twee wedstrijden tegen de rivaal in een overwinning omzette.

Sunderland, dat zeventiende staat met slechts één punt meer dan de onveilige achttiende plaats, treft in het restant van de competitie slechts één club die lager staat: hekkensluiter Leicester City op de voorlaatste speeldag. Maar de nieuwe ploeg van Advocaat treft ook maar één topclub en dat is Chelsea, dat op de laatste speeldag mogelijk nergens meer voor speelt.

Datum Thuis Uit
21/03 West Ham United Sunderland
05/04 Sunderland Newcastle United
11/04 Sunderland Crystal Palace
18/04 Arsenal Sunderland
25/04 Stoke City Sunderland
02/05 Sunderland Southampton
09/05 Everton Sunderland
16/05 Sunderland Leicester City
24/05 Chelsea Sunderland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.