Advocaat boos: 'Op een gegeven moment is het krediet op'

Reacties

AZ-trainer Dick Advocaat overweegt consequenties te verbinden aan de bekeruitschakeling tegen Ajax (1-0) van donderdag. 'Op een gegeven moment is het krediet op', aldus de coach in een vooruitblik op het uitduel met SC Cambuur van zondag.

Advocaat boos: 'Op een gegeven moment is het krediet op'

'Als we één keer de kans hadden om van Ajax te winnen, dan was dat gisteren wel. Helaas zaten sommige spelers van ons ook niet goed in de wedstrijd', blikt Advocaat terug op de nederlaag van donderdagavond. 'De spelers waar ik niet tevreden over ben, zullen dat wel gaan merken. Iedereen krijgt een groot aantal kredietweken, maar op een gegeven moment is het krediet op. Ik ga bedenken of dat moment voor enkelen is gekomen.'

Advocaat verwacht een lastige wedstrijd tegen Cambuur. De Leeuwarders zijn al zes duels ongeslagen en kunnen bij een triomf het gat tot AZ verkleinen tot drie verliespunten. Door te winnen kan AZ op zijn beurt een concurrent in de strijd om de play-offs om Europees voetbal uitschakelen.

'Het wordt een moeilijke wedstrijd. Cambuur speelt heel leuk voetbal. Ze hebben daarnaast een fanatiek publiek achter de ploeg staan. We kunnen aan de bak. Willen we de play-offs halen, dan is een goed resultaat tegen Cambuur zeer gewenst', legt Advocaat verwijzend naar de ranglijst uit.

De coach ziet geen reden om spelers rust te geven in de Friese hoofdstad. 'Qua fitheid staat iedereen er goed op', besluit de coach van de nummer zeven van de ranglijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.