Advies Dzsudzsák en Bakkal helpt Douglas naar Dinamo

Dinamo Moskou heeft Douglas transfervrij ingelijfd. De tot Nederlander genaturaliseerde Braziliaan tekende in de Russische hoofdstad voor drie jaar.

Advies Dzsudzsák en Bakkal helpt Douglas naar Dinamo

'Ik ben blij met deze illustere club', vertelde Douglas op de website van Dinamo Moskou, dat afgelopen weekend het seizoen begon met een 2-2 gelijkspel tegen Volga Nizhny Novgorod.

De verdediger legde zijn oor te luister bij bekenden die ervaringen hebben met de Russische competitie. 'Ik heb veel informatie ingewonnen van mijn vrienden Balázs Dzsudzsák, Otman Bakkal en Luke Wilshere. Iedereen was positief en adviseerde me ja te zeggen.'

Douglas, die transfervrij was nadat hij zijn aflopende contract met FC Twente niet verlengde, beseft dat hij een conditionele achterstand heeft. 'Maar ik zal dubbel zo hard werken om over twee weken mee te kunnen doen', aldus de verdediger.

De keuze van Douglas voor Moskou is opmerkelijk gezien zijn eerdere ervaringen in de Russische hoofdstad. Toen hij twee jaar geleden met FC Twente aantrad tegen Rubin Kazan in Moskou, huilde de verdediger onbedaarlijk hard vanwege de kou.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen