ADO-trainer Fraser op weg naar Vitesse

Reacties

Vitesse kiest voor Henk Fraser (49) als vervanger van Rob Maas. De hoofdcoach komt zo goed als zeker over van ADO Den Haag. Het afkopen van het nog een jaar doorlopende contract en wat contractuele zaken zijn de laatste te nemen hordes.

ADO-trainer Fraser op weg naar Vitesse

Van Fraser was het bekend dat hij baalde van de ontwikkelingen bij ADO. Daar werd vorige week technisch manager John Metgod en keeperstrainer Arno van Zwam de wacht aangezegd. Vooral het verlies van Van Zwam was voor Fraser een tik. Hij zag in hem de ideale assistent.

Opvallend was dat de Hagenaars de trainer niets in de weg legden om een gesprek met Vitesse aan te gaan. Fraser, die om de vacante positie streed met Alfred Schreuder, kwam terug van zijn vakantie in Suriname om deze week met de Arnhemse clubleiding om de tafel te gaan.

Bosz
Met de aanstelling van Fraser heeft de clubleiding ruim twee weken voor de eerste training dan eindelijk een definitieve opvolger van Peter Bosz gevonden. Hij vertrok in januari dit jaar naar Maccabi Tel Aviv, werd bij Vitesse tijdelijk vervangen door zijn assistent Maas, en werd eind mei alweer aangesteld bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.