ADO heeft met Wilson Eduardo eerste versterking binnen

Reacties

ADO Den Haag heeft Wilson Eduardo voor de rest van het seizoen gecontracteerd. De 24-jarige vleugelspits komt op huurbasis over van Sporting Lissabon en is de eerste winterversterking waar trainer Henk Fraser al de gehele maand naar uitkeek.

ADO heeft met Wilson Eduardo eerste versterking binnen

ADO kan eindelijk handelen op de transfermarkt nu de overname door Hui Wang in kannen en kruiken is. De Hagenaren zagen onlangs nog af van Feyenoord-aanvaller Wesley Verhoek, die daarop werd verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Met Wilson Eduardo is de eerste aanvallende versterking er nu alsnog. De 24-jarige Portugees vertrekt na een half seizoen alweer bij Dinamo Zagreb, dat hem begin deze jaargang had gehuurd van Sporting. In Kroatië was de linksbuiten goed voor één goal in zestien duels.

Voor de bij Sporting opgeleide aanvaller is ADO alweer zijn achtste werkgever. Eerder speelde hij ook voor Académica Coimbra, Beira-Mar, Olhanense, Portimonense en Real SC. In totaal was Wilson Eduardo tot dusverre goed voor 151 duels en 33 goals. Twee daarvan zorgden ervoor dat Coimbra in 2012 van Atlético Madrid won (2-0).

Waarschijnlijk zal het niet blijven bij de komst van de voormalige Portugese jeugdinternational, die invulling geeft aan de al langer bestaande wens van Fraser om de aanval te sterken. De komende dagen hoopt ADO nog twee spelers te huren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.