ADO Den Haag versterkt aanvalslinie met Houtkoop

Reacties

Xander Houtkoop verlaat Go Ahead Eagles na drie seizoenen en stapt transfervrij over naar ADO Den Haag. De linksbuiten was één van de sterkhouders in het elftal van Foeke Booy.

ADO Den Haag versterkt aanvalslinie met Houtkoop

De aanvaller (op de foto in duel met ADO-speler Kevin Jansen) liet eerder al doorsijpelen dat een langer verblijf bij de Eagles niet tot de mogelijkheden behoorde. Hij was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

Bij de residentieclub heeft Houtkoop een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor een extra jaargang. ADO-trainer Henk Fraser zal in zijn nopjes zijn met de aankoop. Hij liet eerder deze maand optekenen in iedere linie een versterking te willen zien.

In het verleden kwam de vlugge flankspeler, die zijn jeugdopleiding bij SC Heerenveen genoot, uit voor Heracles Almelo en FC Emmen. In totaal speelde Houtkoop 107 duels voor Go Ahead Eagles. Dit seizoen was hij drie keer trefzeker voor de verrassend presterende promovendus.

Columns van Gijp, Dijkshoorn en Derksen lezen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.