ADO Den Haag stapt per direct over op kunstgras

ADO Den Haag gaat een kunstgrasveld aanleggen in het Kyocera Stadion. Aanvankelijk was het de bedoeling om dit na dit seizoen te doen, maar vanwege de problemen met het huidige veld is besloten per direct over te stappen.

ADO Den Haag stapt per direct over op kunstgras

'ADO Den Haag neemt afscheid van het spelen op echt gras', laat algemeen directeur Piet Jansen weten aan Voetbal International. 'Afgelopen dagen is er koortsachtig overleg geweest met de gemeente Den Haag en de KNVB, waarbij er drie opties waren. Doorgaan met het huidige veld en hopen op verbetering, een nieuwe graslaag erin leggen of zo snel mogelijk overgaan op kunstgras.'

'Na overleg is toen besloten om per direct over te gaan op kunstgras, aangezien dat de enige structurele oplossing is die voor handen was', vervolgt Jansen. De nieuwe grasmat moet gereed zijn voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van ADO, dat op 26 oktober op het programma staat tegen FC Twente. Het afgelaste duel met SC Heerenveen, dat zaterdag zou worden afgewerkt, zal pas na het treffen met FC Twente worden ingehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen