ADO Den Haag spreekt vertrouwen uit in coach Fraser

Reacties

Henk Fraser zal voorlopig de hoofdtrainer van ADO Den Haag blijven. De 47-jarige trainer krijgt het vertrouwen na het ontslag van Maurice Steijn.

ADO Den Haag spreekt vertrouwen uit in coach Fraser

In april 2013 bereikten ADO Den Haag en Henk Fraser al een akkoord over een nieuw contract tot medio 2016. Daarin werd van beide kanten de intentie uitgesproken dat de zesvoudig international bij een vertrek van Steijn de eerste kandidaat zou zijn om hoofdtrainer te worden.

Die insteek is er op dit moment van beide kanten nog altijd, en zal deze week tijdens de vergadering van de raad van commissarissen ook worden uitgesproken. Fraser zelf zal pas donderdag weer op de club zijn, aangezien hij de komende dagen als assistent-trainer van Jong Oranje actief is. Over die constructie zal binnenkort worden gesproken.

Een maand geleden nam Fraser het over van Steijn, waarbij het eerste doel was om ADO weg te krijgen uit de degradatiezone. Onder leiding van Fraser vergaarde ADO acht punten uit vier duels, waardoor de club momenteel op de vijftiende plaats staat. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.