ADO beloont ongeslagen Fraser met vernieuwd contract

Reacties

ADO Den Haag heeft het vertrouwen in hoofdtrainer Henk Fraser bezegeld met een contract tot medio 2016. De 47-jarige oefenmeester, die vorige maand de ontslagen Maurice Steijn opvolgde, zette woensdagmiddag zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

ADO beloont ongeslagen Fraser met vernieuwd contract

In april 2013 bereikten ADO en Fraser al een akkoord over een nieuw contract tot medio 2016. Daarin werd van beide kanten de intentie uitgesproken dat de toenmalige assistent bij een vertrek van Steijn de eerste kandidaat zou zijn om hoofdtrainer te worden.

Sinds Fraser begin februari daadwerkelijk de leiding kreeg na het gedwongen vertrek van Steijn is ADO bezig aan een opmars. In de vijf competitieduels die de Hagenaren sindsdien speelden pakten ze negen punten, onder meer door van Go Ahead Eagles (3-2) en Roda JC Kerkrade (1-0) te winnen.

Daardoor steeg het onder Fraser nog ongeslagen ADO van de achttiende naar de vijftiende plaats. De kans dat de club uit de hofstad dit seizoen nog rechtstreeks degradeert is daardoor drastisch verminderd. De voorsprong op hekkensluiter NEC bedraagt inmiddels vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.