Achahbar krijgt van Rutten herkansing bij Feyenoord

Reacties

Anass Achahbar meldt zich 25 juni weer bij Feyenoord, als de selectie onder de nieuwe trainer Fred Rutten begint aan de voorbereiding op het seizoen.

Achahbar krijgt van Rutten herkansing bij Feyenoord

De spits speelt momenteel op huurbasis voor Arminia Bielefeld in de Tweede Bundesliga, waar hij mede door blessures tot nu toe pas dertien keer in actie kwam en één keer scoorde. Toch is Achahbar blij dat hij de stap naar Duitsland heeft gemaakt. 'Fysiek en mentaal ben ik sterker geworden. Ik heb nog twee maanden om goed te spelen en concentreer me volledig daarop.'

Ook Matthew Steenvoorden en Lucas Woudenberg melden zich op 25 juni in De Kuip. Zij spelen nu op huurbasis voor respectievelijk FC Dordrecht en Excelsior, hoewel Steenvoorden lange tijd uitgeschakeld was door een hernia. Elvis Manu, succesvol als huurling bij SC Cambuur, kreeg eerder al van technisch directeur Martin van Geel te horen dat Feyenoord hem terugverwacht.

'Al deze spelers hebben een doorlopend contract', zegt Van Geel. ‘Ze krijgen de kans zich te bewijzen aan de nieuwe trainer. Die zal zijn eigen oordeel willen vellen.’ Feyenoord begint het seizoen zonder de Oranje-internationals. Die krijgen na het WK drie weken vakantie.

In de nieuwe editie van Voetbal International een interview met Mitchell Te Vrede, momenteel eerste spits van Feyenoord door de schorsing van Graziano Pellè. Klik hier om te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.