Feyenoord en Rutten rekenen op verhuurde Manu

Reacties

Feyenoord is bijzonder tevreden over de wijze waarop Elvis Manu zich ontwikkelt bij SC Cambuur. De in januari verhuurde aanvaller keert in de zomer dan ook terug naar Rotterdam, waar voor hem al een plek in de eerste selectie van trainer Fred Rutten is ingeruimd.

Feyenoord en Rutten rekenen op verhuurde Manu

De twintigjarige Manu kwam de eerste helft van dit seizoen bij Feyenoord niet aan bod, waarna hij in de winter naar Cambuur vertrok. In Leeuwarden greep Manu zijn kans en is hij bovendien bepalend. In negen duels voor Cambuur maakte hij al vier doelpunten.

'We zijn heel blij met zijn ontwikkeling. Hij doet het ontzettend goed in Leeuwarden',  aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International. Een nieuwe huurperiode voor Manu in Leeuwarden of elders zit er dus niet in. 'Elvis laat zich echt zien bij Cambuur. Hij is belangrijk en maakt beslissende doelpunten. Het is een speler die we voor volgend seizoen al hebben ingedeeld in onze eerste selectie. Ik reken op hem en de nieuwe trainer (Fred Rutten, red.) ook.'

Geheel verrast door de ontwikkeling van Manu is Van Geel niet, maar hij is wel blij dat hij zijn verhuurperiode met beide handen heeft aangegrepen. 'Vorig jaar heeft hij een moeilijk jaar gehad bij Excelsior en pakte hij een paar rode kaarten waar we niet zo blij mee waren, maar we zijn uitermate tevreden over wat hij bij Cambuur laat zien. Hij is snel, sterk en dreigend. Soms is hij nog wat te wisselvallig, maar door ervaring op te doen in de Eredivisie gaat dat er hopelijk vanzelf uit.' (Reon Boeringa)

In Voetbal International deze week een uitgebreid interview met Elvis Manu. Klik hier om VI nr. 11 te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.