AC Milan ontsloeg Seedorf per e-mail

Reacties

Dat het ontslag van Clarence Seedorf bij AC Milan niet de schoonheidsprijs verdient, is een flink understatement. De roemruchte club zette de Nederlander maandag middels een e-mailtje op straat.

AC Milan ontsloeg Seedorf per e-mail

Milan liet het ontslag van Seedorf enkele weken geleden al uitlekken naar La Gazzetta dello Sport, maar liet de oefenmeester vervolgens lange tijd aan een zijden draadje bungelen. Maandag werd de coach eindelijk uit zijn lijden verlost. Niet tijdens een bijeenkomst of via de telefoon, maar door middel van een mailtje.

Die wijze van communicatie symboliseert de volledig gebroken relatie tussen Seedorf, vice-voorzitter Adriano Galliani en clubeigenaar Silvio Berlusconi. De ex-middenvelder was jarenlang een protegé van Berlusconi en werd in januari dan ook op zijn voorspraak aangesteld. Enkele hoogoplopende meningsverschillen hebben ervoor gezorgd dat de twee inmiddels volledig zijn gebrouilleerd. Filippo Inzaghi werd maandag aangesteld als opvolger van Seedorf.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.