Inzaghi 'vereerd en trots' met aanstelling bij AC Milan

Reacties

AC Milan zorgde maandag eindelijk voor duidelijkheid en maakte bekend dat Filippo Inzaghi per direct Clarence Seedorf opvolgt als trainer.

Inzaghi 'vereerd en trots' met aanstelling bij AC Milan

'Ik ben heel gelukkig', reageerde Inzaghi op zijn aanstelling. 'Vandaag is voor mij een onvergetelijke dag. Ik bedank voorzitter Berlusconi en de hele club voor het vertrouwen en deze prestigieuze mogelijkheid die zij me hebben gegeven.'

'Ik voel me vereerd en trots om trainer te mogen zijn van een club die al voor heel veel jaren mijn leven is, een club waarmee ik onuitwisbare hoogtepunten en emoties heb gedeeld. Ik ga alles geven voor deze club, met toewijding, passie en vastberadenheid, zoals ik ook altijd als speler en jeugdcoach heb gedaan.'

Als speler kwam de nu veertigjarige Inzaghi in de periode 2001-12 tot 73 doelpunten in 202 competitieduels. De 57-voudig international van Italië was de aflopen twee seizoenen trainer van de Primavera, de ploeg voor spelers onder de negentien jaar.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.