AC Milan en LA Galaxy in gesprek over transfer De Jong

Reacties

De kans is groot dat Nigel de Jong zijn carrière vervolgt in de Verenigde Staten. AC Milan is met Los Angeles Galaxy in gesprek over een transfer van de middenvelder.

AC Milan en LA Galaxy in gesprek over transfer De Jong

'Het klopt dat we onderhandelen met LA Galaxy over De Jong', bevestigt vice-president Adriano Galliani van AC Milan tegenover Mediaset. 'Tot de contracten zijn getekend, zeggen wij niet of het al bijna rond is of niet. Als alles is afgerond, zal ik dat naar buiten brengen.'

De 31-jarige De Jong ontbrak zondag in afwachting van een transfer al in de wedstrijdselectie van AC Milan voor de derby met Internazionale. De Nederlander verlengde afgelopen zomer zijn aflopende contract met drie jaar in Milaan en werd benoemd tot aanvoerder, maar raakte zijn basisplaats al snel kwijt. De bikkelharde controleur speelde dit seizoen pas vijf keer mee in de Serie A.

Het lijkt de komende dagen sowieso druk te worden op transfergebied bij Milan. Luiz Adriano zag zijn transfer naar Shanghai Shenhua afketsen, maar omdat de transfermarkt in China net als in de Verenigde Staten langer open blijft, is een vertrek van de spits nog steeds een serieuze optie. Antonio Nocerino lijkt net als De Jong op weg naar de Verenigde Staten, waar Orlando City en New York City FC belangstelling hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.