Aanvoerder Cerny zet volgende stap richting rentree

Reacties

Václav Cerny heeft donderdag tijdens de interlandperiode speelminuten gemaakt in een oefenduel van FC Twente. Daarmee heeft de Tsjech een volgende stap gezet richting het einde van een slepende revalidatieperiode.

Aanvoerder Cerny zet volgende stap richting rentree
© Pro Shots

FC Twente stond donderdag in de Grolsch Veste tegenover Waasland-Beveren in een besloten oefenduel. Er werd met 1-2 verloren, maar voor Cerny was het toch een mooie voetbaldag. Hij maakte zijn eerste minuten sinds hij in januari van dit jaar een zware kruisbandblessure opliep. Cerny startte in de basisopstelling en droeg de aanvoerdersband, na twintig minuten werd hij volgens afspraak afgelost.

Uitgerekend tegen Ajax, de club die hem op jonge leeftijd naar Nederland haalde, scheurde Cerny zijn kruisband in de linkerknie af. Het was voor de aanvaller de tweede zware knieblessure in zijn loopbaan. Vorige maand meldde Cerny zich al op het trainingsveld van FC Twente, met speelminuten in het oefenduel is een volgende stap richting een officiële rentree gezet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.