Aanklager wil Kramer drie duels schorsen

Reacties

Het seizoen van Feyenoord-spits Michiel Kramer is mogelijk al voorbij. De aanklager van de KNVB eist tegen hem vier duels schorsing, waarvan een voorwaardelijk.

Aanklager wil Kramer drie duels schorsen

Kramer had het tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen (1-1 van 16 april) aan de stok met zowel Rasmus Lindgren als Etiënne Reijnen. Voor het omver duwen van Lindgren kreeg hij van arbiter Dennis Higler een gele kaart, maar het naar de keel van Reijnen grijpen werd door de leidsman niet gezien.

De aanklager wil hem vanwege die aanvaring met Reijnen dus straffen. Indien het strafvoorstel van de aanklager wordt doorgevoerd, betekent het dat Kramer de laatste twee duels van Feyenoord dit seizoen mist. De Rotterdammers gaan zondag op bezoek bij Willem II en ontvangen NEC een week later in De Kuip. Ook zou Kramer het duel om de Johan Cruijff Schaal missen. De uitspraak is donderdagochtend.

De zaak Kramer-Reijnen zou eigenlijk vorige week donderdag al dienen, maar werd uitgesteld omdat de Groningen-verdediger ziek was. Zodoende kon Kramer zondag gewoon meedoen in de bekerfinale tegen FC Utrecht (2-1), waarin hij met een doeltreffende kopbal een doorslaggevende rol had.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.