Aanklager start vooronderzoek naar Kramer

Reacties

De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar het incident tussen Ted van de Pavert en Michiel Kramer tijdens het duel De Graafschap-Feyenoord (1-2). Daardoor dreigt een schorsing voor de Feyenoord-spits, die zondag de 1-1 voor zijn rekening nam.

Aanklager start vooronderzoek naar Kramer

Kramer trakteerde Van de Pavert in de eerste helft op een duw in het gezicht. De aanvoerder van De Graafschap was op dat moment verwikkeld in een opstootje met Feyenoord-middenvelder Marko Vejinovic.

De Superboeren verloren het treffen met de Stadionclub voor eigen publiek met 1-2. De Eredivisie-hekkensluiter stond bij het ingaan van de rust nog wel op voorsprong, dankzij een eigen goal van Sven van Beek, maar moest het hoofd in de tweede helft toch buigen voor Feyenoord. Kramer en Eljero Elia, na de wedstrijd opgeroepen voor Oranje, verzorgden de Rotterdamse treffers.

Op basis van het vooronderzoek zal beslist worden of er een schikkingsvoorstel voor Kramer komt. Als het aan Van de Pavert ligt, gebeurt dat zeker. 'Dit had rood moeten zijn. Hij moet gewoon van mijn gezicht afblijven', sprak hij na de wedstrijd.

De clubs, betrokken spelers, aanvoerders en officials zijn om een verklaring gevraagd. Die moeten voor dinsdag 12.00 uur binnen zijn. Als Kramer voor drie duels of meer wordt geschorst, mist hij het bekerduel met Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.