Aanklager houdt vast aan zelfde straf voor Kramer

Reacties

Ook voor de beroepscommissie van de KNVB heeft de aanklager betaald voetbal betoogd dat Michiel Kramer voor vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, moet worden geschorst. Feyenoord en de spits zelf hielden vol dat hij De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert niet heeft geslagen, maar geduwd.

Aanklager houdt vast aan zelfde straf voor Kramer

Desondanks vindt de aanklager dat Kramer gewelddadig gedrag kan worden verweten, melden het Algemeen Dagblad en het ANP maandagavond. Omdat hij tijdens de wedstrijd niet is bestraft, wilde de aanklager de 26-jarige aanvaller eerder op basis van videobeelden ook al voor vier wedstrijden schorsen, waarvan één voorwaardelijk. De tuchtcommissie handhaafde die straf, waarna Kramer in beroep ging.

Dinsdagochtend volgt de definitieve uitspraak in de zaak die inmiddels al twee weken voortsleept. Doordat Feyenoord tot nu toe niet akkoord ging met een straf, kon Kramer zondagmiddag op bezoek bij SC Heerenveen (2-5) meespelen en scoren. Bij een schorsing voor drie duels mist hij echter wel de wedstrijden tegen AZ, Ajax (beker) en ADO Den Haag. De Rotterdammers hopen echter op vrijspraak, zoals eerder ook al gebeurde met Rick Karsdorp en Eljero Elia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.