Frankrijk

Stade Brest - Lille

Brest en Lille hebben zondag de punten gedeeld in de Ligue 1. Het duel eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Jonathan David scoorde, met een assist van Angel Gomes, en zo Lille op voorsprong bracht. Martín Satriano maakte gelijk namens Brest in de 79ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Brest drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lille twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Brest dit seizoen. . Marco Bizot (Brest) speelde het hele duel. Brest staat na deze wedstrijd met 47 punten op de tweede positie, terwijl Lille de nummer 4 is met 43 punten. In de volgende wedstrijd speelt Brest op zondag 31 maart om 13.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Lorient. Lille ontvangt vrijdag 29 maart om 21.00 uur Lens.