Frankrijk

Lille - Stade Rennes

Lille had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Rennes. Rennes stond bij rust met 0-2 voor, maar Lille kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 2-2. Jonathan David scoorde beide doelpunten voor Lille. Ludovic Blas en Arnaud Kalimuendo zette zichzelf op het scoreformulier voor de bezoekers. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lille twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Rennes twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het negende gelijkspel van Lille dit seizoen. . Azor Matusiwa (Rennes) speelde het hele duel. In de huidige stand heeft Lille 42 punten en staat op de vierde plaats, terwijl Rennes met 36 punten op de achtste positie staat. De volgende wedstrijd van Lille is op zondag 17 maart om 13.00 uur uit tegen Brest in het Stade Francis-Le Blé. Rennes speelt op dezelfde dag om 17.05 uur thuis tegen Olympique de Marseille op het Roazhon Park.