Spanje

Cádiz - Atlético Madrid

2 - 0
Expected goals1.1 - 0.9

De spelers van Cádiz hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Atlético Madrid met 0-2 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na 23 duels op rij zonder winst voor Cádiz in de Primera División. De thuisploeg opende de score in de 24e minuut na een doelpunt van Juanmi, met een assist van Rubén Sobrino. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Juanmi en voerde de score verder op na een assist van Javi Hernández. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cádiz één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Atlético Madrid twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Memphis Depay bij Atlético Madrid in de 45ste minuut gewisseld. Cádiz staat na deze wedstrijd op de achttiende positie met 22 punten, terwijl Atlético Madrid op de vierde plek staat met 55 punten. De volgende speeldag speelt Cádiz op vrijdag 15 maart om 21.00 uur bij Real Sociedad. Atlético Madrid ontvangt zondag 17 maart om 21.00 uur Barcelona.