Spanje

Cádiz - Celta de Vigo

Cádiz is in de eerste helft op een 1-0 achterstand gekomen tegen Celta Vigo in de Primera División, maar in de tweede helft kwam Cádiz goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2. Het bezoekende team opende de score na 11 minuten via Iago Aspas, met een assist van Luca de la Torre. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Williot Swedberg en vergrootte de marge na een assist van Manu Sánchez. Juanmi verkleinde de marge voor Cádiz in de 66ste minuut. De gelijkmaker voor Cádiz werd vlak voor tijd gemaakt door Darwin Machís. Het was de 22e wedstrijd zonder overwinning op rij voor Cádiz. Cádiz heeft in de laatste vijf wedstrijden drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Celta Vigo één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het twaalfde gelijkspel van Cádiz dit seizoen. Dit betekent dat Cádiz op de achttiende plek staat met 18 punten en dat Celta Vigo de nummer 17 is met 21 punten. In de volgende wedstrijd gaat Cádiz op zaterdag 2 maart om 16.15 uur op bezoek bij Rayo Vallecano. Celta Vigo ontvangt vrijdag 1 maart om 21.00 uur Almería.