Spanje

Villarreal - Granada

Alexander Sørloth heeft drie keer gescoord voor Villarreal dat met 5-1 won van Granada in de thuiswedstrijd in de Primera División. Étienne Capoue en Gonçalo Manuel Ganchinho Guedes scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Theo Corbeanu voor Granada scoorde. Al vroeg in de wedstrijd kwam Villarreal op voorsprong, toen Sørloth scoorde na 7 minuten. Sørloth bracht in de 19de minuut Villarreal op 2-0, met een assist van Dani Parejo. Étienne Capoue bracht in de 32ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, met een assist van Parejo. Direct na de rust vergrootte Gonçalo Manuel Ganchinho Guedes de voorsprong van Villarreal. Sørloth scoorde nog een keer in de 66ste minuut, na een assist van Parejo. Zo werd de hattrick voltooid. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 5-1 voor Granada werd gemaakt door Theo Corbeanu, op aangeven van Sergio Ruiz. Het resultaat betekent dat Villarreal al zevende wedstrijden op rij niet heeft verloren. Het was de zevende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Granada. Villarreal heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Granada drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Villarreal op zondag 10 maart om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Real Betis. Granada ontvangt zaterdag 9 maart om 18.30 uur Real Sociedad.