Spanje

Granada - Almería

1 - 1
Expected goals2 - 1.4

Almería heeft in de Primera División punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Granada. Het duel eindigde in 1-1. Almería begon de wedstrijd goed en nam in de 9de minuut de leiding via Marc Pubill, met een assist van Sergio Arribas. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Myrto Uzuni maakte gelijk namens Granada in de 75ste minuut na een assist van Gerard Gumbau. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Granada. In de laatste vijf wedstrijden heeft Granada drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Almería twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Granada dit seizoen. Granada staat na deze wedstrijd met 14 punten op de negentiende positie, terwijl Almería de nummer 20 is met 8 punten. Valencia is zaterdag 24 februari om 14.00 uur in het Estadio Nuevo Los Cármenes de volgende tegenstander voor Granada.