Engeland

Coventry City - Maidstone United

Ellis Simms heeft een hattrick gemaakt voor Coventry City dat met 5-0 won van Maidstone United in de thuiswedstrijd in de FA Cup 5th Round. Fábio André Tavares Desidério maakte de andere twee doelpunten voor de winnaars. De score werd in de 9de minuut geopend door de thuisploeg via Simms, met een assist van Kasey Palmer. Vijf minuten later vergrootte Coventry City de marge. Simms passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Palmer. Simms bracht in de 35ste minuut Coventry City op 3-0 en maakte hiermee zijn hattrick af. De 4-0 werd gemaakt toen Fábio André Tavares Desidério het net vond voor Coventry City, met een assist van Matt Godden. De thuisploeg scoorde nogmaals via Tavares Desidério in de 91ste minuut.

Coventry City en Maidstone United hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.