Zschusschen zet zinnen op verrassing in bijzonder duel

Reacties

Hij werd geboren in Breda, speelde in de jeugd van NAC en verhuisde vervolgens naar FC Twente, dat hem nu weer verhuurt aan de Brabanders. Aanvaller Felitciano Zschusschen (23) gaat zaterdag met de degradatiekandidaat op bezoek in Enschede en gelooft in een stuntje.

Zschusschen zet zinnen op verrassing in bijzonder duel

Sinds zijn komst naar Breda mocht Zschusschen tijdens de 0-1 nederlaag tegen Vitesse een half uur invallen, terwijl hij een week later tegen ADO Den Haag (3-2 verlies) in de basis begon. Zaterdagavond wacht hem een bijzonder duel. Met NAC gaat de geboren Bredanaar op bezoek bij de club die hem verhuurt én waar hij mag vertrekken: FC Twente.

En dat terwijl hij zijn jeugdopleiding begon bij NAC, de club waar hij nu via een omweg alsnog in de selectie is beland. 'Als je in de jeugdopleiding speelt, wil je uiteindelijk in het Rat Verlegh Stadion spelen. Ik ben hier geboren en getogen, dus dit is heel speciaal voor mij', verwijst Zschusschen op de clubwebsite van NAC naar zijn debuut tegen Vitesse op 7 februari. Zaterdag keert hij terug in een ander voor hem bekend stadion: De Grolsch Veste.

Zschusschen kent ook de Enschedese ploeg goed. 'Ik denk dat wij daar kunnen verrassen', verwacht hij. 'Twente zit op het moment ook in een dip. We hebben de kwaliteiten om daar gebruik van te maken. Dat het speelveld in De Grolsch Veste op het moment niet top is, is misschien ook wel gunstig. Twente wil graag voetballen en de bal rond laten gaan. Dat is nu lastiger.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.