FC Twente heeft slecht nieuws voor kwartet beloften

Reacties

FC Twente heeft vier spelers van het beloftenteam verteld dat zij mogen uitzien naar een andere club. Voor Filip Bednarek, Mustapha Yahaya, Alvin Daniëls en Felitciano Zschusschen is geen toekomst meer in Enschede, ze mogen nog deze winter vertrekken.

FC Twente heeft slecht nieuws voor kwartet beloften

De uit Polen afkomstige doelman Bednarek kwam in 2008 terecht in de jeugdopleiding van de Tukkers en speelde dit seizoen vooralsnog acht wedstrijden voor Jong FC Twente in de Jupiler League. De Ghanese middenvelder Yahaya arriveerde in januari 2012 in Enschede, speelde vorig seizoen nog in twintig wedstrijden mee bij de beloften, maar deed dit seizoen slechts twee keer mee.

Spits Zschusschen mag zich dit seizoen wél een vaste waarde noemen voor de ploeg van trainer Jan Zoutman. In zestien wedstrijden was hij dit seizoen al zeven keer trefzeker. Vorig seizoen schoot hij in de eerste seizoenshelft tien keer raak, waarna hij verhuurd werd aan FC Dordrecht. Zijn tijd bij De Schapenkoppen, die zouden promoveren naar de Eredivisie, werd echter geen succes.

Aanvaller Daniëls maakte veertien keer zijn opwachting voor Jong FC Twente. Hij kwam eind november om een andere, opmerkelijke reden in het nieuws. Het voormalige jeugdexponent van Ajax en De Graafschap heeft de Franse nationaliteit, maar de KNVB was daar niet van op de hoogte en selecteerde hem eind vorig jaar 'gewoon' voor Jong Oranje. Dat ging dus niet door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.