Zorgen bij Portugal: Cristiano Ronaldo laat training schieten

Cristiano Ronaldo heeft de groepstraining bij Portugal overgeslagen. De aanvoerder kampt met een voetblessure en onzeker is of dat gevolgen heeft voor zijn inzetbaarheid tijdens de play-offs om een WK-ticket.

Zorgen bij Portugal: Cristiano Ronaldo laat training schieten

Portugal treedt in die barrage vrijdagavond (20.45 uur) in Lissabon aan tegen Zweden voor de heenwedstrijd en vier dagen later wordt in Solna (20.45 uur) de return afgewerkt. Cristiano Ronaldo kampt in aanloop naar die duels met een kwetsuur aan zijn linkervoet, terwijl ook Pepe, zijn ploeggenoot bij Real Madrid, vanwege een lichte blessure aan de kant bleef.

De play-offs tussen Portugal en Zweden staan voor een groot deel in het teken van de confrontatie tussen Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic. Beiden verkeren in topvorm en waren afgelopen weekend nog goed voor drie doelpunten namens respectievelijk Real Madrid en Paris-Saint Germain. In totaal was Cristiano Ronaldo dit kalenderjaar al 56 keer trefzeker voor Real Madrid (46 duels) en scoorde hij zes keer voor Portugal (zeven wedstrijden).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen