Zoet wanhoopt niet na nederlaag PSV bij Atlético

Reacties

PSV-doelman Jeroen Zoet wil niet te lang stil blijven staan bij de 2-0 nederlaag die de Eindhovenaren woensdagavond op bezoek bij Atlético Madrid hebben geleden (2-0). De aanvoerder stelde immers dat PSV nog steeds alles in eigen hand heeft.

Zoet wanhoopt niet na nederlaag PSV bij Atlético

Want een zege op FK Rostov in het laatste duel in Groep D zou betekenen dat PSV ook na de winterstop in Europa actief is. Dan behaalt de ploeg van trainer Phillip Cocu immers op basis van onderling resultaat de derde plek.

In tegenstelling tot Rostov, dat Bayern met 3-2 versloeg, stuntte PSV vanavond niet. Zoet, die door de wisselbeurt voor Luuk de Jong aanvoerder was, erkende daarom dat het een vervelende avond was. 'We geven op heel slordige wijze de goals weg. Dat is doodzonde. En had ook niet gehoeven. Onze start was niet goed, maar in het tweede deel van de eerste helft hebben we redelijk voetbal laten zien.'

En aan dat laatste wil Zoet zich vasthouden. 'We scoren wat moeizamer, dat klopt. Maar we moeten het niet allemaal van de trieste kant bekijken. Overwinteren in Europa was de doelstelling en dat kan nog. Met het publiek erachter moeten we kunnen winnen van Rostov. Bovendien kunnen we in de competitie ook nog kampioen worden', besloot de PSV-goalie in gesprek met Ziggo Sport.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.