Zoet heeft schaal niet klemvast: 'Handschoenen waren uit'

Reacties

Ieder seizoen gebeurt het weer: dit jaar was het Jeroen Zoet die de zojuist gewonnen kampioensschaal liet vallen. De PSV-keeper kon er niet mee zitten en maakte zich op voor een feestje.

Zoet heeft schaal niet klemvast: 'Handschoenen waren uit'

Al voordat scheidsrechter Serdar Gözübüyük voor het laatst floot, was de sluitpost bezig met het feestgedruis. 'Want ik dacht dat er al eerder afgefloten was. Ik had mijn handschoenen al uit', vertelde de doelman direct na afloop, waarna hij op het podium per abuis het zilverwerk liet glippen.

Zoet wist twee weken geleden al dat PSV de titel niet meer uit handen zou geven. 'Die 0-5 bij FC Twente gaf de doorslag volgens mij. Het is geweldig dat we die schaal nu al binnen hebben. De fans hunkerden hier zo enorm naar. Het is mooi dat we ze blij kunnen maken.'

Door de binnengehaalde titel is het feest in Eindhoven. 'De hele nacht doorgaan? Dat zou ik wel volhouden, maar ik ga toch een paar uurtjes slaap pakken: ik wil morgen heel bewust meemaken', zo besloot de goalie over de huldiging van zondag. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.